جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

چقدر درباره ي بادمجان ميدانيم؟


    چقدر درباره ي بادمجان ميدانيم؟
    بادمجان از نظر طب قديم گرم و خيلي خشك است. بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و بي خاصيت است داراي خواص زيادي است. مهمترين خاصيت بادمجان كم كالري بودنش است كه غذايي بسيار مناسب براي افرادي است كه ميخواهند وزن كم كنند چرا كه داراي ويتامين و مواد معدني نيز ميباشد.
    - بادمجان را حتماً بايد در حالت كاملاً رسيده ميل كنيد چونكه نرسيده ي آن تلخ است و در افرادي كه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها ميشود.
    - بادمجان منبع خوبي از آهن است.
    - بادمجان را ميتوان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت.
    - دانه بادمجان ايجاد يبوست ميكند.
    - بادمجان داراي ماده اي بنام سولانين است كه ممكن است در معده هاي ضعيف ايجاد آلرژي و مسموميت كند. بنابراين هنگام طبخ آن، اين ماده بايد از بادمجان خارج شود. يعني بايد آنرا پوست كند و سپس ورقه ورقه كرد و لابلاي آنرا نمك پاشيد تا آب زرد رنگ و محتوي سولالين خارج شود، سپس آنرا فشار داده و پخت. بهترين طريقه ي پخت اين گياه مفيد آب پز كردن يا پختن در فر است.


    این مطلب تا کنون 21 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 21 بهمن 1392
    منبع
    برچسب ها : بادمجان ,آنرا ,داراي ,بايد ,چقدر درباره ,
    چقدر درباره ي بادمجان ميدانيم؟

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 8 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر